Projeler

Hata Defteri

Verilerinizi Silin

Hata Defteri tüm verileri cihazınızda yerel olarak saklar. Sunucularımıza herhangi bir veri gönderilmez. Verilerinizi aşağıdaki yöntemlerle silebilirsiniz:

1. Profil Silme

Her profil kendi sorularını, çözümlerini, tekrar geçmişini ve istatistiklerini içerir. Bir profili silmek, ilişkili tüm verileri kalıcı olarak kaldırır.

Ayarlar → Profil → Profili Sil

2. Uygulamayı Kaldırma

Hata Defteri'ni cihazınızdan kaldırmak, tüm profiller, sorular, fotoğraflar ve ayarlar dahil tüm verileri kalıcı olarak siler. Bu işlem geri alınamaz.

3. Sunucu Verisi Yok

Hata Defteri sunucularımıza herhangi bir veri göndermediğinden, silinmesi gereken sunucu tarafı veri bulunmamaktadır. Verilerinizi yerel olarak silmek, tüm bilgilerinizi tamamen kaldırmak için yeterlidir.

Sorularınız için bize ulaşın: info@bilginstudios.com